Μερκούρεια 2024: γράφει ο Γιάννης Φραγκούλης
Για 30 χρόνια βλέπουμε τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Στα Μερκούρεια 2024 θα δούμε παραστάσεις από 10 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., από 10 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αυτό που θα κρατήσετε για να ξέρετε τι θα δείτε, το που είναι συγκεκριμένο, στο Ανοιχτό Θέατρο Μάνος Κατράκης, στις Συκιές, στη Θεσσαλονίκη. Δίνουμε ραντεβού τα βράδια, στις 9.00 μμ, από τις 21 Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου 2024 για να γιορτάσουμε μαζί το θέατρο.
Την Τετάρτη 21 Αυγούστου στα Μερκούρεια 2024 θα παρουσιαστεί από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών η «Λυσιστράτη», του Αριστοφάνη.
Σκηνοθεσία: Εύη Σαρμή
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ανδρέου
Προσαρμογή: Ισιδώρα Μάλαμα
Κινησιολογία: Αστέρης Πολυχρονίδης
Σκηνικά: Εύη Σαρμή-Αστέρης Πολυχρονίδης
Κοστούμια: Βάσω Κουνούπη
Φωτισμοί: Μιχάλης Κουβόπουλους
Χειρισμός φωτισμών: Νίκος Παπαδόπουλος
Ήχος: Γιώργος Δασκαλάκης
Ηθοποιοί: Ελευθερία Ρήγου, Γιώργος Καρύδας, Αστέριος Πολυχρονίδης, Αστερόπη Χαριτίδου, Χριστίνα Αναγνώστου.
Η Λυσιστράτη του Αριστοφάνη είναι ένα αντιπολεμικό έργο γεμάτο χιούμορ, σάτιρα και κοινωνική κριτική. Σχολιάζει με εύστροφο και διεισδυτικό τρόπο τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών. Λειτουργεί προφητικά, ως προς την ανάγκη υποστήριξης του κοινωνικού ρόλου των γυναικών και της πολύτιμης συμμετοχής τους στον κοινωνικό βίο . Οπτική που σήμερα αποτελεί κεντρικό αίτημα του παγκόσμιου πολιτισμού, έτσι ώστε οι γυναίκες να αποκτήσουν όλα τα δικαιώματα και τις ευθύνες που αναλογούν στους ενεργούς πολίτες μιας σύγχρονης κοινωνίας. Ο Αριστοφάνης ευφυώς δίνει το «κλειδί» της Πολιτείας στις γυναίκες και εμπιστεύεται στα χέρια τους και στις δράσεις τους την επίτευξη του μέγιστου αγαθού μιας κοινωνίας που είναι η ειρήνη.
Ο πόλεμος για τον Αριστοφάνη είναι μια αντρική υπόθεση. Οι γυναίκες ως μάνες αλλά και ως σύντροφοι των ανδρών που χάνονται στα πεδία των μαχών αγωνίζονται στο αριστοφανικό αριστούργημα να επαναφέρουν την ειρήνη χρησιμοποιώντας κάθε όπλο και κάθε τρόπο. Εδώ αρχίζει η αριστουργηματική κωμική προσέγγιση του μεγάλου συγγραφέα.
Την Πέμπτη 22 Αυγούστου στα Μερκούρεια 2024 το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων φέρνει το «Σόδες και ασπιρίνες», του Μιχάλη Κοβανίδη.
Σκηνοθεσία: Όλγα Ζήση
Σκηνικά: Ελένη Γκοντού
Σχεδιασμός φωτισμών: Μιχάλης Κοβόπουλος
Ήχος: Δημήτρης Σιώρος
Χορογραφίες: Χαριτίνη Κούκου
Ηθοποιοί: Μαρία Κατσουλίδη, Κοσμάς Θεοφάνης, Ιωάννης Κοτσαρίνης, Λεωνίδας Μικρόπουλος, Νίκος Σφαιρόπουλος , χορεύει η Χαριτίνη Κούκου.
Θα μπορούσε να είναι μια κωμωδία παρεξηγήσεων, αφού όλα αρχίζουν από μια παρεξήγηση, μια λάθος εκτίμηση της κατάστασης από τους ήρωες του έργου. Σύντομα όμως η ασυνεννοησία γίνεται ο τρόπος για να φωτιστούν παράλογες καταστάσεις της καθημερινότητας. Οι ήρωες, άνθρωποι «της διπλανής πόρτας», έρχονται αντιμέτωποι με τις δικές τους ιστορίες και δημιουργούν πλοκή ανατροπών και γέλιου. Πέντε πρόσωπα θα κάνουν το παν για να δικαιωθούν μέσα από μια σύγκρουση για γέλια και κλάματα. Κάποιες στιγμές το έργο γίνεται πικρό, αλλά το γέλιο μοιάζει να εξαγνίζει τις διάφορες καταστάσεις. Σε μια γωνιά της πόλης πέντε πρόσωπα συναντώνται τυχαία και έτσι, όπως μόνο μέσα από την κωμωδία μπορούμε να δούμε, συγκρούονται, εξομολογούνται, χορεύουν, ονειρεύονται και ερωτεύονται…
Την Κυριακή 25 Αυγούστου στα Μερκούρεια 2024 το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας φέρνει την παράσταση «Εκείνος κι εκείνος».
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαργαρίτης
Σκηνικός χώρος-κοστούμια: Δημήτρης Κακριδάς
Βοηθός σκηνοθέτης: Ντίνος Ψυχογιός
Ηθοποιοί: Έλενα Αρβανίτη, Άρης Τσαμπαλίκας, Δημήτρης Φραγκιόγλου
«Εκείνος κι εκείνος» ή ο Σόλων και ο Λουκάς, δύο αιώνιοι κοινωνικά απροσάρμοστοι ή τοποθετημένοι στο περιθώριο της κοινωνίας που τα κουρέλια τους εκφράζουν την ηθική ένδεια του πολιτισμού μας. Παραμένουν μονίμως εκτός των τειχών, εκτός των αγαθών που προσφέρει η καταναλωτική κοινωνία σαν τους κλοσάρ που συναντάμε ακόμα σε σταθμούς του παρισινού μετρό. Αποτυχημένοι της ζωής; Φιλόσοφοι; Πολίτες μόνο; Το «Εκείνος κι εκείνος» άρχισε να παρουσιάζεται με τη μορφή αυτοτελών επεισοδίων στην τηλεόραση, το 1972. Έγινε μεγάλη επιτυχία με τον Λουκά και τον Σόλωνα να αποκτούν εμβληματική θέση και να συμβολίζουν με τον δικό τους τρόπο τον πόθο για δημοκρατία και ελευθερία. Ο Σόλων και ο Λουκάς διασχίζουν τις παρυφές της πόλης, σατιρίζουν, ψυχογραφούν, σαρκάζουν και αυτοσαρκάζονται. Με φιλοσοφικές συζητήσεις που τις διαπερνά ένα καυστικό χιούμορ, προσπαθούν να κατανοήσουν την ίδια την κοινωνία και τους τρόπους της.
Την Δευτέρα 26 Αυγούστου στα Μερκούρεια 2024 το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης μας προτείνει την παράσταση «Σκοτσέζικο ντους», της Χρύσας Σπηλιώτη.
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Πλασκοβίτης
Βοηθός σκηνοθέτης: Κωνσταντίνα Λάλλου
Σκηνικά-κοστούμια: Αντώνης Χαλκιάς
Χορογράφος: Κωνσταντίνα Λάλλου
Ηθοποιοί: Χρήστος Ευθυμίου, Νίκη Παλληκαράκη, Μιχάλης Μαρκάτης, Πηνελόπη Σεργουνιώτη, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Δανάη Σταματοπούλου, Παναγιώτης Δαβιδόπουλος
Ένας θίασος κάνει πρόβες για να παρουσιάσει την «Λυσιστράτη», του Αριστοφάνη. Επικεφαλής του θιάσου και θεατρώνης, είναι ένας ερωτύλος φαλλοκράτης ατάλαντος σκηνοθέτης, ο οποίος έχει χάσει όλα τα λεφτά του στο τζόγο, ακόμα και την επιχορήγηση του υπουργείου. Για να κρατήσει τους απλήρωτους ηθοποιούς και τεχνικούς στον θίασο, χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τους πείσει ότι κοντά του θα έχουν μία σίγουρη και μεγαλειώδη καλλιτεχνική καριέρα. Κατά την διάρκεια όμως των προβών του θιάσου, γίνεται το «σώσε». Ο θίασος γίνεται «μαλλιά κουβάρια» γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια, η επαγγελματική αβεβαιότητα των ηθοποιών, οι αντιζηλίες, η υπέρμετρη φιλοδοξία, οι βεντετισμοί και η προσπάθεια επαγγελματικής ανέλιξης, μέσω των ερωτικών σχέσεων με όρους επαγγελματικής συναλλαγής, χωρίς ενσυναίσθηση, χωρίς όρια και η παράσταση κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.
Την Τρίτη 27 Αυγούστου στα Μερκούρεια 2024 ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, με το Θεατρικό Εργαστήρι «Θέσπις» θα μας παρουσιάσει την παράσταση «Εθνικότητα μου είναι το χρώμα του ανέμου», του Ματέι Βίζνιεκ.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιουρτσίδης, Άννα-Μαρία Αγγελίδου
Σκηνικά: Γιώργος Κιουρτσίδης, Άννα-Μαρία Αγγελίδου
Κοστούμια: Γιώργος Κιουρτσίδης, Άννα-Μαρία Αγγελίδου
Επιμέλεια μουσικής: Γιώργος Κιουρτσίδης, Άννα-Μαρία Αγγελίδου
Αγωγή του λόγου: Γιώργος Κιουρτσίδης, Άννα-Μαρία Αγγελίδου
Κινησιολογία: Γιώργος Κιουρτσίδης, Άννα-Μαρία Αγγελίδου
Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη
Ηθοποιοί: Στέλιος Σουρβάς, Γρηγόρης Ζαγόρας, Ροδούλα Αθανασίου, Ευστρατία Καλογερούδη, Μαρία Φαρμάκη, Ιωάννα Τσουβελεκίδου, Πετρούλα Κατσιμπέλη, Θεοδώρα Πολυμέρη, Γιώργος Βαρθόπουλος
Ο Ματέι Βίζνιεκ, μέσα από μία συρραφή κειμένων καταγράφει με αγωνία τα καταστροφικά αποτελέσματα που υφίσταται ο Άνθρωπος, μέσα από την πλύση εγκεφάλου, την επιβολή κατεστημένης νοοτροπίας, την χειραγώγησή του από τα μέσα ενημέρωσης, τα απανταχού σύνορα που εγκλωβίζουν ανθρώπινες ψυχές ένθεν κακείθεν και, βέβαια, τις συνέπειες ενός οποιουδήποτε πολέμου. Ενώνουμε και εμείς την αγωνία μας και τις σιωπηλές κραυγές μας, καταθέτοντας τη θεατρική μας θεώρηση μέσα από τα κείμενα του συγγραφέα.
Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στα Μερκούρεια 2024 το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.), σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, ανεβάζει την παράσταση «Μαρίκα με είπανε-Μαρίκα με βγάλανε», Ιστορίες γυναικών του λαϊκού τραγουδιού, των Γιώργου Ανδρέου-Οδυσσέα Ιωάννου.
Σκηνοθεσία: Αστέριος Πελτέκης
Βοηθοί σκηνοθέτες: Λίλη Αδρασκέλα, Εύη Σαρμή
Θεατρικό κείμενο: Οδυσσέας Ιωάννου
Μουσική σύνθεση-ενορχήστρωση: Γιώργος Ανδρέου
Σκηνικά: Δανάη Πανά
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης
Χορογραφίες: Στέλλα Εμίνογλου
Φωτισμοί: Στέλιος Τζολόπουλος
Βοηθός φωτιστή στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης: Τουλίν Οσμάν
Video και graphics: Mike Rafail
Ερμηνεύουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κορίνα Λεγάκη, αφηγήτρια: Παναγιώτα Βιτετζάκη
Ηθοποιοί: Λίλη Αδρασκέλα (Κλωθώ), Παναγιώτα Βιτετζάκη (κόρη), Ηρώ Δημητριάδου (Άτροπος), Εύη Σαρμή (χαρτορίχτρα), Χρύσα Τουμανίδου (Λάχεσις), έκτακτη αντικατάσταση: Εύη Κουταλιανού
Μουσικοί επί σκηνής: Τραϊανός Αλμπανούδης (κοντραμπάσο), Γιώργος Ανδρέου-Σάκης Κοντονικόλας (πιάνο), Μαριάνθη Θεμελή (τρομπέτα), Βαγγέλης Καλαμαράς (ντραμς), Χρήστος Μακρής (φλάουτο), Παύλος Παφρανίδης (μπουζούκι), Ζωγράφος Σταυρίδης (ακορντεόν), Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρα), Κωνσταντίνος Σακαρέλης-Γιώργος Πουλιανίτης (όμποε)
Μαρίκα είναι η Παπαγκίκα, Μαρίκα είναι η Νίνου. Για το έργο όμως Μαρίκα είναι κάθε λαϊκή τραγουδίστρια του πρώτου μισού του εικοστού αιώνα. Το έργο και η παράσταση είναι ένας φόρος τιμής στις αρχετυπικές γυναικείες μορφές που επηρέασαν το ελληνικό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι του περασμένου αιώνα. Αναφέρεται στη χρονική περίοδο ανάμεσα στο 1920 και το 1960. Σαράντα χρόνια που διαμόρφωσαν το ελληνικό λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις εκδοχές -σμυρνέικο, ρεμπέτικο, λαϊκό. Η μουσικοθεατρική παράσταση περιέχει πρωτότυπα τραγούδια γραμμένα από τον Γιώργο Ανδρέου, αλλά και πολλά τραγούδια ορόσημα από την πολύτιμη ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού (σμυρνέικα, παραδοσιακά, καθώς και τραγούδια σημαντικών ιστορικών δημιουργών του λαϊκού τραγουδιού μας).
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου θα παρουσιαστεί η παράσταση, στα Μερκούρεια 2024, «Ποια Ελένη», Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου, από τα Θεατρικά Εργαστήρια «Μελίνα Μερκούρη»-Κεντρική Σκηνή του Δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Συγγραφείς: Μιχάλης Ρέππας-Θανάσης Παπαθανασίου
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Στάμογλου
Προσαρμογή: Σταμάτης Στάμογλου
Σκηνικά:Μαγδαληνή Σίγα
Κοστούμια: Μαγδαληνή Σίγα
Πρωτότυπη μουσική: Σοφία Ταρσένη
Μουσική ενορχήστρωση: Κώστας Βόμβολος
Ηθοποιοί: Φωτεινή Νέτσικα, Αλέξης Ζουρνατζής, Μιλτιάδης Παπαδόπουλος, Ελένη Σεραφειμίδου, Μαίρη Σαμανάδη, Μαριάννα Διαμαντοπούλου, Στέφανος Παπακυριακίδης, Γεωργία Αγγελίδου, Άννα Αραμπατζή, Γιώτα Παπαδοπούλου, Άννα Βαλτατζή, Μαρία Αποστολοπούλου, Δήμητρα Χονδροπούλου, Παύλος Παυλίδης, Σοφία Τέντζου, Καίτη Λάζου, Ειρήνη Καραφωτιά, Κωνσταντίνος Τουραντζίδης.
Ο Τρωικός πόλεμος δεν έγινε ποτέ. Το όλο «μπλέξιμο» το δημιούργησαν οι τρεις θεές (Αφροδίτη, Ήρα, Αθηνά), λόγω ανταγωνισμού. Στην Τροία δεν πήγε η Ελένη, αλλά η άσχημη ξαδέλφη της, η Πευκίδα. Και, ω του θαύματος, ο Πάρης και όλοι οι Τρώες θα τη λατρέψουν ως Ελένη, αφού και η ίδια θα ταυτιστεί με την ιδέα. Άλλωστε όπως λέει και η θεά Αφροδίτη «η ομορφιά είναι του λογικού τερτίπι και όλο αλλάζει μορφή και νόημα». Η Κεντρική Σκηνή των Θεατρικών Εργαστηρίων «Μελίνα Μερκούρη» προσφέρει στον θεατή την ευκαιρία να γελάσει, να ταξιδέψει στον μύθο, να αναρωτηθεί, να προβληματιστεί και να διασκεδάσει, σε μία κωμωδία καταστάσεων και χαρακτήρων, με φόντο μυθικούς ήρωες και ανθρώπινα πάθη. Εμείς επιλέξαμε να μεταφέρουμε στη σκηνή, με απλό και τρυφερό τρόπο, σαν παιδικό παραμύθι, την αλήθεια με άλλα λόγια.
Το Σάββατο 31 Αυγούστου στα Μερκούρεια 2024 το Θεσσαλικό Θέατρο φέρνει τα «Μαλλιά κουβάρια», του Νικολάου Λάσκαρη.
Σκηνοθεσία: Kώστας Τσιάνος
Βοηθός σκηνοθέτης: Ειρήνη Γκότση
Διασκευή: Kώστας Τσιάνος
Σκηνικά: Γιώργος Ζιάκας
Κοστούμια: Γιώργος Ζιάκας
Μουσική: Διονύσης Τσακνής
Σχεδιασμός φωτισμών: Μάκης Παπατριανταφύλλου
Υπεύθυνος παραγωγής: Νίκος Γεωργάκης
Κατασκευή κοστουμιών: Νικολέτα Καΐση
Κατασκευή σκηνικού: Νίκος Ανδριανόπουλος-Παναγιώτης Καραχάλιος-Βασίλης Τσιούτρας
Ήχος: Γιώργος Γκόλαντας-Παναγιώτης Γιαννούλας
Φως: Γιώργος Γκόλαντας-Παναγιώτης Γιαννούλας
Video: Γιώργος Γκόλαντας-Παναγιώτης Γιαννούλας
Ηθοποιοί: (αλφαβητικά) Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλης Καρμίρης, Χρήστος Κορδελάς, Λίλλυ Μελεμέ, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας, Αλίκη Τσάκου, Χάρης Φλέουρας
Το έργο του αυτό, ο πολυγραφότατος συγγραφέας Νικόλαος Λάσκαρης, το χαρακτηρίζει κωμωδία. Είναι όμως φάρσα, ένα από τα δυσκολότερα είδη του θεάτρου. Η φάρσα διαχειρίζεται παράλογα θέματα που απαιτούν άριστη τεχνική, σπαρταριστή πλοκή, αναπάντεχες ανατροπές, απίθανες συναντήσεις και παρεξηγήσεις. Τα «Μαλλιά κουβάρια» δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις φάρσες των σπουδαίων Γάλλων συγγραφέων, Φεϋντώ, Λαμπίς και Σαρντού.
Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας στα Μερκούρεια 2024 φέρνει την παράσταση «Οι Διδυμάνες», του Σπύρου Μπογδάνου.
Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Καλλιόπη Σίμου
Βοηθός σκηνοθέτης: Γιώργος Παπαδόπουλος
Διασκευή κειμένου: Δήμητρα Τρυπάνη
Μουσική σύνθεση: Δήμητρα Τρυπάνη
Μουσική διδασκαλία: Δήμητρα Τρυπάνη
Επιμέλεια κίνησης: Καλλιόπη Σίμου
Βοηθός χορογράφου: Γιώργος Παπαδόπουλος
Σκηνογραφία: Ιωάννα Στεφανοπούλου
Βοηθός σκηνογράφου: Ελένη Τσίλη
Ενδυματολογία: Ιωάννα Στεφανοπούλου
Βοηθός ενδυματολόγου: Ελένη Τσίλη
Εικαστικό αφίσας: Ιωάννα Στεφανοπούλου
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Καροτσέρης
Βοηθός μουσικής διδασκαλίας: Ζωή Μάντζου
Φωτογραφίες: Τάσος Θώμογλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Τάσος Θώμογλου
Βίντεο-μοντάζ: Παύλος Τσανακτσίδης
Ηθοποιοί: Μαρία Αηδονίδου, Άννα-Μαρία Ακριτίδου, Φωτεινή Γεωργουδάκη, Αίθρα-Γεωργία Γραμματικού, Φωτεινή Κανελλίδου, Αναστάσιος Κετίκογλου, Ηλέκτρα Κόντογλου, Ανθή Κυρτσόγλου, Ζωή Μάντζου, Έφη Μούζη, Όλγα Παπαδοπούλου, Μάγδα Πένσου, Σάνυ Σερεμέτα, Καλλιόπη Σίμου, Μαρία Σίμου, Ηλιάνα Τσίλη, Αλεξία Φωτιάδου
Μουσικό σύνολο: Ανθή Κυρτσόγλου (βιολί), Άννα-Μαρία Ακριτίδου (τσέλο), Αναστάσιος Κετίκογλου (κρουστά)
Η μουσική παράσταση «Οι Διδυμάνες» βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Σπύρου Μπογδάνου (συλλογή διηγημάτων «Η Δέπαινα»). Με τη σειρά του είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία του 19ου αιώνα από την περιοχή Μαγαζιά, των Παξών. Η αληθινή αυτή ιστορία, συγκινητική και συνταρακτική, χωρίς φανφάρες και υπερβολές, ακούγεται στην παράσταση από τα στόματα δύο γυναικών, που, έχοντας καθαρθεί πια μετά το πέρας της ιστορίας, μπορούν πλέον να μιλήσουν για το τι συνέβη στις ζωές τους και για το πώς απέκτησαν αυτό το όνομα: «Διδυμάνες». Ισότιμος συνομιλητής τους σε όλη τη διάρκεια της παράστασης είναι ένας Χορός γυναικών, που επίσης θυμάται, αναρωτιέται, πενθεί και γιορτάζει μαζί τους, καθώς η ιστορία ξετυλίγεται. Το έργο εμπεριέχει επτά πρωτότυπες πολυφωνικές επεξεργασίες ελληνικών παραδοσιακών τραγουδιών. Τα τραγούδια που επιλέχθηκαν και τα οποία έχουν υποστεί πολλές επεμβάσεις, προκειμένου να λειτουργήσουν ως νέος, σύγχρονος ήχος μέσα στο έργο, προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, αλλά και από τις περιοχές των Παξών και της Κρήτης, χαρίζοντας ένα ηχόχρωμα και μια αίσθηση που παραπέμπει σε χορικά αρχαίας τραγωδίας.
Επιστροφή στην εισαγωγή-ευρετήριο άρθρων
Διαβάστε για τα 30α Μερκούρεια
Δείτε τα βίντεο που έχουμε δημιουργήσει
Σεπ 08, 2024 0
Σεπ 05, 2024 0
Αυγ 10, 2024 0
Ιαν 15, 2024 0
Σεπ 04, 2024 0
Σεπ 03, 2024 0
Σεπ 01, 2024 0
Σεπ 01, 2024 0
Ιούν 09, 2017 138
Μαρ 08, 2014 2
Μαρ 22, 2014 2
Μάι 28, 2014 2
Οκτ 12, 2014 2
Νοέ 09, 2014 2
Σεπ 08, 2024 0
Σεπ 08, 2024 0
Σεπ 07, 2024 0
Σεπ 05, 2024 0
Σεπ 04, 2024 0
Σεπ 03, 2024 0
4 έτη ago
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας μας, που συμμετέχει το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
SOTOS, EVERLASTING PAINTER (TRAILER)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Email: info@filmandtheater.gr
Τηλ: (+30) 6974123481
Διεύθυνση: Ιωαννίνων 2, 56430, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη